Άλμυρό σαραγλί με τυριά και πιπεριές

Άλμυρό σαραγλί με τυριά και πιπεριές

Υλικά

  • 1/2 κιλού φύλλο κρούστας
  • 300 γρ. φέτα τριμμένη
  • 200 γρ. ρεγκάτο
  • 100 γρ. παρμεζάνα
  • 1 πράσινη και 1 κόκκινη πιπεριά σε μικρά κομματάκια
  • 1 κούπα μαργαρίνη καλής ποιότητας, λιωμένη

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε τα τρία τριμμένα τυριά.

Απλώνουμε μαργαρίνη σε ένα φύλλο (με πινέλο), πασπαλίζουμε με τριμμένα τυριά και ραντίζουμε με λίγο νερό. Στρώνουμε έτσι τρία φύλλα. Ξεκινώντας από τη μακριά πλευρά τυλίγουμε σε ρολό. Επαναλαμβάνουμε.

Κόβουμε σε κομμάτια 3-4 εκ. και τα αραδιάζουμε σε ταψί με στρωμένο φύλλο βουτυρωμένο, με τις κομμένες όψεις επάνω-κάτω. Αλείφουμε με μαργαρίνη. Ψήνουμε στους 180ο C 30΄ περίπου να ροδίσουν καλά.

Πηγή: me-nu

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο