Μακαρονάδα με γιαούρτι, τυριά και μπέικον

Μακαρονάδα με γιαούρτι, τυριά και μπέικον

Υλικά

  • 10 φέτες μπέικον κομμένες σε μικρά κομμάτια
  • 1 πακέτο μακαρόνια
  • 250 γρ. γκούντα τριμμένο
  • 200 γρ. ανθότυρο
  • 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη
  • 3 κ. σ. σάλτσα ντομάτας
  • 500 γρ. Total
  • ½ κ. γ. φρέσκο δεντρολίβανο ψιλοκομμένο
  • ½ κ. γ. φρέσκια ρίγανη
  • 1 κρόκος μεγάλου αβγού
  • 60 γρ. παρμεζάνα λεπτοτριμμένη 

Εκτέλεση

Σοτάρουμε το μπέικον σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας, μέχρι να πάρει χρώμα και να γίνει τραγανό.

Το βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί. Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό aldente και τα σουρώνουμε. Ενώ βράζουν τα ζυμαρικά, ζεσταίνουμε το γκούντα, το ανθότυρο, τη γραβιέρα, το γιαούρτι και τη σάλτσα ντομάτας μαζί με το αβγό.

Βγάζουμε τη σάλτσα από τη φωτιά, προσθέτουμε τα ζυμαρικά, το μπέικον και την παρμεζάνα ανακατεύοντάς τα καλά, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Πηγή: fage

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο