Υλικά

  • 4 σνίτσελ
  • 1/4 φλιτζάνι γάλα
  • 2 αυγά
  • 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
  • τριμμένη φρυγανιά
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Προθέρμανε το φούρνο στους 200 βαθμούς.

Χτύπησε σε ένα μπολ το γάλα με τα αυγά και στη συνέχεια πρόσθεσε τη μουστάρδα το αλάτι και το πιπέρι. Αφού ανακατέψεις βάλε μέσα τα σνίτσελ και φρόντισε να καλυφθούν και από τις δυο πλευρές. Σκέπασε τα με ένα πιάτο και άφησε τα μισή ώρα για να μαριναριστεί το κρέας.

Σε ένα ταψί άπλωσε τη τριμμένη φρυγανιά και βάλε μέσα τα σνίτσελ. Κάλυψε τα με φρυγανιά και από τις δυο πλευρές και μετέφερε τα σε ένα ταψί στο οποίο θα έχεις στρώσει λαδόκολλα!

Ψήσε για 30 – 40 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και από τις 2 πλευρές!