Υλικά

  • 1 χωριάτικο λουκάνικο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 4-5 πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 πιπεριά κέρατο καυτερή
  • 2-3 πατάτες
  • 4-5 ντομάτες
  • 200 gr. τυρί κεφαλοτύρι
  •  Ρίγανη
  •  Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  •  Αλάτι

Εκτέλεση

Κόβουμε το λουκάνικο σε κομμάτια, τις πατάτες σε κύβους, την πιπεριά κέρατο σε μικρές ροδέλες και τις ντομάτες χοντρές φέτες.

Σε ένα ταψί τοποθετούμε τις λαδόκολλες. Τοποθετούμε όλα τα υλικα που κόψαμε προσθέτουμε τα σκόρδα ολόκληρα με την φλούδα και τις πιπεριές.

Προσθέτουμε ρίγανη, αλάτι και πιπέρι. Κλείνουμε την λαδόκολλα σε αρκετά χαμηλή φωτιά για 2 ώρες.