Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν αγαπά την ομελέτα. Είναι μία εύκολη επιλογή, που δεν απαιτεί κόπο και πολλά υλικά. Σήμερα, την προτείνουμε με μανιτάρια και γαλοπούλα.

Υλικά

  • 4 αβγά
  • 5 γραμμ. βούτυρο
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι & πιπέρι
  • 20 γραμμ. μανιτάρια
  • 20 γραμμ. κεφαλογραβιέρα
  • 4 φέτες γαλόπουλα

Εκτέλεση

Σπάμε τα αβγά σε ένα μπολ και τα χτυπάμε. Αλατοπιπερώνουμε. Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το βούτυρο. Κόβουμε σε λεπτές φέτες την γαλόπουλα και τις ρίχνουμε στα μανιτάρια.

Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και σε ένα λεπτό ρίχνουμε τα αβγά. Ανακατεύουμε ελαφρά και το αφήνουμε τα ψηθεί σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά.

Γυρίζουμε την ομελέτα και χαμηλώνουμε την φωτιά. Πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα και αφήνουμε να ψηθεί για άλλα 3 λεπτά.