Εύκολο ριζοτο με μανιτάρια & παρμεζάνα στο φούρνο

Εύκολο ριζοτο με μανιτάρια & παρμεζάνα στο φούρνο

Υλικά

  • 1 φλιτζάνι ρύζι αρμπόριο, ή κάποιο άλλο μακρύκοκκο ρύζι
  • 200γρ. έτοιμη σούπα μανιταριών
  • 1 1/2 φλιτζάνι νερό
  • 1 φλιτζάνι γάλα
  • 1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα, τριμμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας λιαστή ντομάτα, ψιλοκομμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο.

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC.

Σε ένα ταψί με καπάκι τοποθετούμε το ρύζι, τη σούπα μανιταριών, το νερό, το γάλα, το τυρί και τη λιαστή ντομάτα. Καλύπτουμε το ταψί και ψήνουμε για 30 λεπτά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Αφαιρούμε το καπάκι και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά.

Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή: xs-recipes

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο