Υλικά 

  • 200γρ. ταραμά
  • 2 λεμόνια, το χυμό
  • 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο στο νερό
  • 1 κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
  • 1 κούπα ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ρίχνουμε στο μίξερ τον ταραμά, προσθέτοντας το χυμό από τα  λεμόνια και τα «χτυπάμε» μέχρι να ασπρίσει το μείγμα.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε το τριμμένο κρεμμυδάκι και το μουλιασμένο ψωμάκι και ξαναχτυπάμε στο μίξερ.

Τέλος, αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μεγάλο μπωλ, όπου προσθέτουμε σιγά-σιγά το λαδάκι και ανακατεύουμε με ένα κουτάλι συνεχώς για να γίνει ένα ομοιόμορφο και απαλό μείγμα.

Μπορούμε να προσθέσουμε ελιές μαζί με λίγο λαδάκι για γαρνίρισμα.