Πιο τραγανιστά κολοκυθάκια δεν γίνεται!

Πιο τραγανιστά κολοκυθάκια δεν γίνεται!

Yλικά

  • όσα κολοκυθάκια θέλετε 
  • ηλιέλαιο
  • αλάτι
  • αλεύρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε πλένουμε και κόβουμε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια  σε σχήμα όπως τις τηγανιτές πατάτες. Τα βάζουμε στο σουρωτήρι τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε για λίγο να ιδρώσουν κολλάει το αλεύρι επάνω τους  και κατά το τηγάνισμα γίνονται πολύ τραγανά.

Σε μία νάυλον καθαρή σακούλα βάζουμε αλεύρι, ρίχνουμε μέσα τα κολοκυθάκια και ανακατεύουμε  να πάει παντού το αλεύρι. Τα τινάζουμε και τα τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.

Τα βγάζουμε σε πιατέλα στρωμένη με χαρτί κουζίνας για να φύγει το περιττό λάδι. Γίνονται πετανόστιμα, δοκιμάστε τα !!


 

Πηγή: mageirikikaisintages

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο