Η τηγανιά με χοιρινό και λουκάνικο

Η τηγανιά με χοιρινό και λουκάνικο

Υλικά

  • 700 γραμμάρια λαιμός χοιρινός
  • 200 γραμμάρια λουκάνικα
  • τρίχρωμες πιπεριές
  • 1 κρεμμύδι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 100 γραμμάρια ξύδι βαλσάμικο
  • 1 – 2 κουταλιές μουστάρδα
  • 1 – 2 λεμόνια
  • 1 – 2 κουταλιές μέλι
  • αλατοπίπερο
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Σωτάρουμε το χοιρινό για 2 – 3 λεπτά, στη συνέχεια προσθέτουμε τα λουκάνικα, τις πιπεριές, το σκόρδο και το κρεμμύδι.

Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε το βαλσάμικο, τη μουστάρδα και 2 ποτήρια νερό, το αφήνουμε να σιγοβράσει για 1 ώρα μέχρι να εξατμηστούν τα υγρά.
Προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα από τα 2 λεμόνια.

Στο τέλος κατεβάζουμε από τη φωτιά και βάζουμε το μέλι. Ανακατεύουμε, ελέγχουμε το αλατοπίπερο και σερβίρουμε.

Πηγή: topsyntages

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο