Υλικά

  • γαρίδες
  • 3 κ.σ. ξίδι
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • μαρούλι ψιλοκομμένο
  • αγγουράκια τουρσί
  • 1/2 φλιτζάνι λάδι
  • χυμό από μισό λεμόνι
  • αλατοπίπερο

Εκτέλεση

Βράζουμε τις γαρίδες σε νερό με ξύδι και αλάτι. Τις καθαρίζουμε αφού βράσουν. Κόβουμε το μαρούλι και το ανακατεύουμε με λίγα αγγουράκια τουρσί.

Στο multi βάζουμε την μουστάρδα, το λεμόνι, το λάδι και το αλατοπίπερο. Βάζουμε στη σαλατιέρα τις γαρίδες μαζί με το μαρούλι. Περιχύνουμε με τη σως και γαρνίρουμε προαιρετικά με μαϊντανό.