Μανιταροτηγανιά

Μανιταροτηγανιά

Υλικά 

  • 8 ψημένα μίνι κρουασάν «αφράτα» 
  • 5 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 500 γρ. μεγάλα μανιτάρια portobello, κομμένα σε μέγεθος μπουκιάς
  • 1 σκ. σκόρδο σπασμένη
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
  • λίγος μαϊντανός
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 2 χωριάτικα λουκάνικα ψιλοκομμένα
  • 1 κ.γ. αιγοπρόβειο βούτυρο
  • 10 ντοματίνια κομμένα στη μέση ή 1 ντομάτα κομμένη σε καρέ

Εκτέλεση


Σε καυτό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 3-4΄. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα λουκάνικα, και σοτάρουμε για 2-3’. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, το βούτυρο, αλάτι, πιπέρι και τα ντοματίνια.

Ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά. Προθέτουμε στο τέλος και λίγο μαϊντανό. Τα ντοματίνια θέλουμε να είναι ζωντανά, να δίνουν δροσιά στη μανιταροτηγανιά.

Ανοίγουμε τα ψημένα κρουασάν στη μέση και τα γεμίζουμε με τη γέμιση.
 

Πηγή: argiro

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο