Υλικά

  • 200 γρ. σπανάκι
  • 1 κρεμμύδι
  • 1 φλ. τριμμένη φρυγανιά
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 2 αυγά
  • 200 γρ. φέτα
  • 100 γρ. κεφαλογραβιέρα
  • Φρέσκο άνηθο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Πλένουμε το σπάνακι και το κόβουμε σε πολύ λεπτά κομμάτια. Το βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με το τριμμένο κρεμμύδι.

Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ξεκινάμε να πλάθουμε τη ζύμη. Χωρίζουμε τη ζύμη σε μικρά κομμάτια και τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο.