Υλικά

  • 1/2 κιλό έτοιμη ζύμη για πίτσα
  • 1 κουταλιά βούτυρο
  • 1 κούπα παρμεζάνα
  • 1 κουταλιά αποξηραμένο βασιλικό
  • 1/4 κουταλάκι σκόνη σκόρδου

Εκτέλεση 

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180. Ξετυλίξτε τη ζύμη πίτσας σε μια λαδόκολλα. Βουτυρώστε το με ένα βουρτσάκι. Πασπαλίστε τα τυριά και τα μπαχαρικά ομοιόμορφα πάνω στη ζύμη.

Με ένα κοπίδι πίτσας, κόψτε τη ζύμη κατά μήκος σε 12 μακριές λωρίδες. Στη συνέχεια, κόψτε τες στη μέση για να κάνει 24 μπαστουνάκια. Μην διαχωρίσετε τις λωρίδες.
Ψήστε για 10-12 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει ελαφρώς. Σερβίρετε ζεστά τα κριτσίνια με σάλτσα. Αν θέλετε ψήστε τα μερικά λεπτά ακόμα για να γίνουν τραγανιστά σαν κριτσίνια.