Για ένα διαφορετικό πρωινό ή ένας γευστικός συνοδευτικός μεζές.

Υλικά

  • 200 γρ. φέτα
  • 2 αβγά
  • 1 ντομάτα ώριμη
  • 1 κ.γ. ελαιόλαδο
  • Πιπέρι καγιέν
  • ρίγανη ή μαιντανό

Εκτέλεση

Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι. Μόλις ζεσταθεί προσθέτουμε τη ντομάτα και την ρίγανη. Θρυμματίζουμε την φέτα και την προσθέτουμε στο τηγάνι και μαγειρεύουμε μέχρι να λιώσει.

Μόλις λιώσει την βάζουμε σε ένα πήλινο σκεύος και αμέσως σπάμε από πάνω τα δύο αβγά. Προσθέτουμε το πιπέρι και ψήνουμε στον φούρνο σε δυνατή φωτιά ώσπου να γίνουν τα αβγά.