Υλικά

  • 3 πατάτες
  • 5-6 αυγά
  • 4-5 φέτες μπέικον
  • μείγμα κίτρινων τυριών
  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη, λάδι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τις πατάτες ελαφρώς. Στρώνουμε σε ένα ταψάκι λίγο λαδόκολα την βουτυρώνουμε ελαφρώς και ρίχνουμε τις πατάτες.ρίχνουμε και το μπέικον κομμένο σε φετούλες.

Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά μαζί με το αλατοίιπερο και τα προσθέτουμε και αυτά στο ταψί και απο πανω πασπαλίζουμε με το τριμμένο μείγμα τυριών. Ψήνουμε μεχρι ναροδίσει η επιφάνεια της ομελέτας..!!