Ψητά τσιπς κολοκυθιού με παρμεζάνα

Ψητά τσιπς κολοκυθιού με παρμεζάνα

Υλικά

  • 6 κολοκυθάκια μέτρια προς μεγάλα (να κόβονται σε ροδέλες)
  • 50 ml. ελαιόλαδο
  • Αλάτι κατά βούληση
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
  • φρέσκια ρίγανη 2 κ.γ. περίπου (αν θέλεις)
  • 60 γρ. παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το γκρίλ του φούρνου σε μέτρια προς δυνατή φωτιά. Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια. Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε ροδέλες.

Αλείφουμε τα κολοκυθάκια με λάδι, πασπαλίζουμε με αλάτι και πιπέρι, τα περνάμε με το τριμμένο τυρί και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί. Τα ψήνουμε απο τη μια πλευρά για 5 περίπου λεπτά, τα γυρίζουμε και τα ψήνουμε μέχρι να πάρουν το χρώμα που θέλουμε.

Τα βγάζουμε απο το φούρνο και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη αν θέλουμε.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο