Ντοματοκεφτέδες

Ντοματοκεφτέδες

Υλικά

  • 250γρ ντοματίνια
  • 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 15 φύλλα βασιλικού, ψιλοκομμένα
  • 10 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα
  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι αλεύρι
  • αλάτι 
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Ψιλοκόβετε τα ντοματίνια και τα βάζετε σ' ένα μπώλ με το κρεμμύδι, τα μυρωδικά, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και το μισό ποτήρι αλεύρι.

Ανακατεύετε καλά μ 'ένα κουτάλι, πιέζετε για να βγουν τα υγρά από τα ντοματίνια και προσθέτετε σταδιακά και το υπόλοιπο αλεύρι. Ίσως δε σας χρειαστεί όλο, ίσως χρειαστεί να προσθέσετε λίγο ακόμα. Εξαρτάται πόσο ζουμερά είναι τα ντοματίνια.

Ζεσταίνετε λίγο λάδι στο τηγάνι και ρίχνετε κουταλιές- κουταλιές από το μίγμα. Πολύ γρήγορα θα είναι έτοιμοι οι ντοματοκεφτέδες από τη μία πλευρά. Γυρίστε τους προσεκτικά και από την άλλη.  

Μπορείτε να τους σερβίρετε με μία σως φέτας, ανακατεύοντας ίση ποσότητα από γιαούρτι και φέτα θρυμματισμένη. Προσθέτετε λίγο βασιλικό ψιλοκομμένο και είναι έτοιμη!

Πηγή: pepiskitchen

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο