Μεσογειακή ομελέτα με ''μάτια''

Μεσογειακή ομελέτα με ’’μάτια’’

Yλικά

  • 2 κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
  • 1 κ.σ. βούτυρο
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο
  • ⅓ φλ λιαστές ντομάτες
  • 6-8 μεγάλα αυγά
  • 100 γρ. τριμμένη φέτα
  • Χοντρό αλάτι , φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • Μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Κόβετε τα κρεμμύδια σε ροδέλες και τα τσιγαρίζετε στο λάδι και το βούτυρο μέχρι να μαλακώσουν καλά. Στη συνέχεια προσθέτετε τις ντομάτες για 3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Μόλις δέσουν τα υλικά σπάτε από πάνω τα αβγά και στη συνέχεια ρίχνετε την τριμμένη φέτα. Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά.

Γαρνίρετε με ψιλοκομμένα μαϊντανό.

 

Πηγή: jenny

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο