Η τοματόσουπα αλλιώς!

Η τοματόσουπα αλλιώς!

Υλικά

  • μερικά φυλλαράκια εστραγκόν
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη
  • 150 γρ. λευκό κρασί
  • 60 γρ. βιτάμ
  • μερικά φυλλαράκια σέλινο
  • ½ σκελίδα σκόρδο
  • 1 τριμμένο μικρό κρεμμύδι
  • 1 λεπτή φλούδα πορτοκάλι
  • 1 κουταλάκι μείγμα μυρωδικών ή μπαχαρικών
  • 700 γρ. ψιλοκομμένο τοματάκι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Λιώσε τη μισή ποσότητα βιτάμ σε μια κατσαρόλα και σόταρε με την καθοριστική παρουσία τους, το κρεμμύδι, το σκόρδο και το σέλινο.

Όταν μαλακώσουν, πρόσθεσε το ψιλοκομμένο τοματάκι, το κρασί, τη φλούδα πορτοκάλι, τη ζάχαρη, το μείγμα μυρωδικών ή μπαχαρικών, το πιπέρι και τα μισά από τα φύλλα εστραγκόν, και άφησε την τοματόσουπα να σιγοβράσει για ½ ώρα περίπου.

Μη βιαστείς να τη σερβίρεις όμως! Πριν το κάνεις, πέρασε την τοματόσουπα από το μπλέντερ, αλατοπιπέρωσε, αν σου φαίνεται ότι χρειάζεται, πρόσθεσε τα υπόλοιπα φύλλα εστραγκόν και το υπόλοιπο βιτάμ, και ανακάτεψε.

Πηγή: elatenamagirepsoume

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο