Υλικά

  • 200γρ. τυρί κρέμα
  • 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος
  • 100γρ. μπέικον, ψιλοκομμένο
  • 2 φλιτζάνια τυρί τσένταρ, ή γραβιέρα, τριμμένη
  • 1 φλιτζάνι φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200οC.

Σε ένα μπολ, βάζουμε όλα τα υλικά (το τυρί κρέμα, την κρέμα γάλακτος, το μπέικον, το τριμμένο τυρί και τα φρέσκα κρεμμυδάκια). Ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μίγμα σε ένα πυρίμαχο σκεύος με καπάκι, και ψήνουμε για 25-30 λεπτά.

Για να σερβίρουμε, τοποθετούμε τη σάλτσα σε ένα ωραίο μπολ και την προσφέρουμε ζεστή, μαζί με διάφορα φρέσκα ωμά λαχανικά, μια ποικιλία κράκερς, ή τσιπς.