Υλικά

  • 3 πατατες
  • 5-6 αυγα
  • 4-5 φετες μπεικον
  • μειγμα κιτρινων τυριων
  • αλατι,πιπερι,ριγανη λαδι

Εκτέλεση

Ρίχνουμε λίγο λάδι σε ένα τηγάνι και τηγανίζουμε τις πατάτες ελαφρώς. Στρώνουμε σε ένα ταψάκι μια λαδόκολα, την βουτυρώνουμε ελαφρώς και ρίχνουμε τις πατάτες.

Προσθέτουμε και το μπεικον κομμένο σε φετούλες.Χτυπάμε ελαφρώς τα αυγά μαζί με το αλατοπίπερο, τα προσθέτουμε στο ταψί και από πάνω πασπαλίζουμε με το τριμμένο μείγμα τυριών. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της ομελέτας.!