​Υλικά

  • 100 γρ. ανθότυρο τριμμένο
  • 100 γρ. μανούρι τριμμένο
  • 100 γρ. φέτα τυρί τριμμένο
  • 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 80 ml αγουρέλαιο Άλτις
  • 1 πιπεριά πράσινη κέρατο λιωμένη
  • ½ πιπεριά κόκκινη (προαιρετικά για γεύση και χρώμα) λιωμένη
  • πιπέρι και γλυκιά πάπρικα ή μπούκοβο, από όποιο και όσο θέλεις 

Εκτέλεση

Ρίχνουμε όλα τα υλικά μέσα σε μπλέντερ και τα χτυπάμε έως ότου γίνει ένα ομοιόμορφο μίγμα.

Τέλος, σερβίρουμε την τυροχτυπητή επάνω σε ψημένα ψωμάκια με μπούκοβο και ωμό αγουρέλαιο.