Αν σας αρέσουν τα αυγά με μπέικον, τότε αυτή η υπέροχη και πεντανόστιμη συνταγή είναι ιδανική για το πρωινό  του σαββατοκύριακου. Αυτό το πιάτο, βέβαια, μπορείτε να το σερβίρετε όχι μόνο για πρωινό, αλλά και ως κύριο μαζί με μια πράσινη σαλάτα. Το μόνο extra υλικό που θα χρειαστείτε είναι φορμάκια για μάφινς.  

Υλικά 

  • λίγες φέτες μπέικον (4-5)  
  • 2 φλιτζάνια τριμμένο κίτρινο τυρί της αρεσκείας σας (το τσένταρ είναι ιδανικό για τη συνταγή αυτή) 
  • μυρωδικά (ρίγανη, βασιλικό) 
  • 8 αυγά  

Εκτέλεση

Βουτυρώστε ή λαδώστε τα φορμάκια. Ψιλοκόψτε και τσιγαρίστε το μπέικον. Χτυπήστε τα αυγά ελαφρά , προσθέστε το τριμμένο τυρί, το μπέικον μετά τα μυρωδικά. Μοιράστε το μείγμα στα φορμάκια. Ψήστε για 15 περίπου λεπτά 

Ξεφορμάρετε και σερβίρετε με λίγο τριμμένο τυρί επιπλέον.