Υλικά

  • 1/2  κιλό μανιτάρια άσπρα ή πλευρώτους
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • μαϊντανός
  • θυμάρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζετε τα μανιτάρια και αν είναι πλευρώτους αφαιρείτε το χοντρό κομμάτι από το κοτσάνι τους, τα πλένετε καλά και τα διαχωρίζετε. Τσιγαρίζετε στο τηγάνι το ψιλοκομμένο σκόρδο και προσθέτετε τα μανιτάρια.

Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και τα αφήνετε για όσο χρόνο χρειάζονται μέχρι να γίνουν ζουμερά. Αποσύρετε, σερβίρετε και τους ρίχνετε ψιλοκομμένο μαϊντανό.