Υλικά

  • 2 μεγάλα λουκάνικα χωριάτικα
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 πράσο σε ροδέλες
  • 250 γραμμάρια τυρί φέτα
  • πάπρικα
  • ρίγανη
  • αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση 

Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο. Προσθέτουμε κομμένα σε ροδέλες τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε ώσπου να ροδίσουν. Ρίχνουμε στο τηγάνι μας τις πιπεριές, τη ρίγανη, τη πάπρικα, το πράσο και αλατοπιπερώνουμε, προσοχή με το αλάτι διότι θα μπει αργότερα και η φέτα

Ανακατεύουμε συχνά σε χαμηλή φωτιά. Λίγο πριν δέσει η σάλτσα προσθέτουμε τη φέτα σε μικρά κομμάτια και βγάζουμε τα λουκάνικα με φέτα από τη φωτιά.