Υλικά

6 λουκάνικα χοιρινά ολόκληρα ή σε φέτες αν προτιμάτε
1 ποτήρι μπίρα
4 κουτ. σούπας μουστάρδα Maille Dijon Originale
2 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια μεγάλα, σε ροδέλες

Εκτέλεση

Ζεσταίνετε σε τηγάνι μία κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και ψήνετε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και από τις δύο πλευρές. Τα βάζετε στην άκρη σε ένα πιάτο.

Προσθέτετε στο ίδιο τηγάνι το υπόλοιπο ελαιόλαδο και τα κρεμμύδια. Σοτάρετε τα κρεμμύδια μέχρι να γίνουν χρυσά, χωρίς να μαυρίσουν.

Προσθέτετε τα λουκάνικα, τη μουστάρδα και την μπίρα και μαγειρεύετε σε μέτρια φωτιά για 12 έως 15 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα τους. Σερβίρετε αμέσως και συνοδεύετε με πατάτες τηγανητές, καλό ψωμί και πράσινη σαλάτα.