Υλικά

  • 2 φύλλα σφολιάτας
  • 10-12 φέτες παστουρμά κομμένες στα τρία
  • 3 ντομάτες σε φέτες χωρίς πολλά ζουμιά
  • 250 γρ κασέρι τριμμένο
  • 250 γρ γκούντα τριμμένο
  • πιπέρι


Εκτέλεση

Στρώνουμε σε ένα μακρόστενο βουτυρωμένο πυρέξ, ένα φύλλο σφολιάτας και στρώνουμε τα μισά τριμμένα τυριά με λίγο πιπεράκι.

Από πάνω βάζουμε τον παστουρμά, αφού τον έχουμε καθαρίσει από το τσιμένι και πάνω από τον παστουρμά τις φέτες της ντομάτας. Από πάνω ρίχνουμε τα υπόλοιπα τριμμένα τυριά με λίγο πιπεράκι και σκεπάζουμε με το άλλο φύλλο της σφολιάτας.

Αλείφουμε τη σφολιάτα με ελαιόλαδο, κόβουμε σε μερίδες και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 β για 30 λεπτά ή μέχρι να πάρει χρώμα η σφολιάτα.