Υλικά

  • 1 κιλό πατάτες
  • 40 γραμμάρια ρίγανη
  • 70 γραμμάρια μαϊντανός
  • 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
  • Δύο αυγά
  • 200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
  • αλεύρι
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι
  • ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

 Εκτέλεση

Ξεφλουδίζουμε, πλένουμε και βράζουμε τις πατάτες. Τις λιώνουμε και τις βάζουμε σε μία λεκάνη. Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό και τα κρεμμυδάκια και τα προσθέτουμε στις πατάτες. Προσθέτουμε τη ρίγανη, τη φέτα, τα αβγά, το αλατοπίπερο και το τριμμένο ψωμί για να σφίξουν οι κεφτέδες.

Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά και πλάθουμε μικρούς κεφτέδες. Τους αλευρώνουμε, τους τηγανίζουμε και τους βάζουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.