Υλικά 

  • 6 χοντρές φέτες χαλλούμι
  • 3 φέτες μπέικον κομμένο σε τετραγωνάκια
  • ¾ φλ. μέλι
  • ¾ φλ. μηλόξιδο
  • ½ φλ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη
  • 1 κουταλιά φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

Σοτάρετε το χαλλούμι με λίγο ελαιόλαδο σε πολύ ζεστό αντικολλητικό τηγάνι να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές και προσθέτετε το μπέικον.

Όταν ροδίσει βάζετε τα καρύδια, το μέλι, το μηλόξιδο και το δυόσμο, ανακινείτε ελαφρά το τηγάνι να αναμιχθούν, χαμηλώνετε τη φωτιά να σιγοβράσουν και να δέσει η σάλτσα. Το σερβίρετε ζεστό.