ομελέτα με κολοκυθάκια και πλούσια δόση ανθότυρου. Πάρτε φρέσκο ψωμάκι, ετοιμάστε και μία σαλάτα και το μεσημεριανό ή το βραδινό σας είναι έτοιμο.

Υλικά

  • 5-6 αυγά
  • 100 -150 γρ. ανθότυρο
  • 3-4 κολοκυθάκια (πρέπει να είναι κομμένα πολύ λεπτά και στραγγισμένα)
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε το τυρί, την ντομάτα και αφήνουμε το μείγμα στην άκρη. Σοτάρουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το κολοκύθι και στη συνέχεια προθέτουμε το μείγμα με τα αυγά. Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι ψήνουμε για 10 λεπτά την κάθε πλευρά και η ομελέτα μας είναι έτοιμη. Προαιρετικά μπορείτε να προσθέσετε φρέσκο δυόσμο ή βασιλικό.