Μους ροδάκινο της Λεμονιάς Υλικά

    * 300 γραμμ. ροδάκινα (καθαρισμένα και πολτοποιημένα)
    * 300 γραμμ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά (πολύ παγωμένη)
    * 3 κ.σ. ζάχαρη
    * 3 φύλλα ζελατίνης (x 2 γραμμ.)
    * Φρέσκα φρούτα εποχής για το γαρνίρισμα

    * Εκτέλεση

Βυθίζουµε τη ζελατίνη σε κρύο νερό για 10΄ να µουλιάσει και να φουσκώσει.

Τοποθετούµε τα πολτοποιηµένα (πούλπα) ροδάκινα σε κατσαρόλα. Προσθέτουµε τη ζάχαρη. Σε χαµηλή φωτιά ανακατεύουµε να λιώσει η ζάχαρη.

Στύβουµε τις ζελατίνες και τις προσθέτουµε, ανακατεύοντας, στο µείγµα φρούτου. Αφού διαλυθούν οι ζελατίνες αποσύρουµε από τη φωτιά και αφήνουµε το µείγµα να κρυώσει για λίγο.

Χτυπάµε την κρέµα γάλακτος στον κάδο του µίξερ µε το σύρµα ή µε µίξερ χειρός σε παχύρρευστη µορφή. Προσθέτουµε τη χτυπηµένη κρέµα στο µείγµα φρούτων. Απαλά ανακατεύουµε και ισοµοιράζουµε σε 5-6 ποτήρια. Γαρνίρουµε µε φρέσκα φρούτα.