Eάν έχετε καλεσμένους στο σπίτι ή θέλετε να φτιάξετε κάτι νόστιμο και γρήγορο τότε η σημερινή τάρτα θα σας λύσει τα χέρια. Όλοι θα συμφωνήσουν ότι είναι πολύ νόστιμη και φυσικά δεν θα μείνουν στο ένα κομμάτι.

Υλικά

 

  • 1 ρολό σφολιάτας
  • 300 γραμμάρια τόνο σε λάδι
  • 10 ντοματίνια
  • 200 γραμμάρια μοτσαρέλα
  • 10 ελιές
  • Αλάτι
  • 1 κ. γλυκού βασιλικό

Εκτέλεση

Ανοίγετε τη σφολιάτα και την απλώνετε σε ένα ταψί για πίτες. Στη συνέχεια στραγγίζετε τον τόνο από το λάδι και τον βάζετε πάνω στην σφολιάτα. Κόβετε τα ντοματόνια, τις ελιές και τη μοτσαρέλα και τα προσθέτετε και αυτά πάνω από τον τόνο.

Ρίχνετε λίγο λάδι, αλάτι και τον βασιλικό και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. Όταν είναι έτοιμη την αφήνουμε να κρυώσει. 

jenny.gr