Υλικά

για τα sticks από χαλούμι

 

  • χαλούμι
  • 1 κουταλιά αλεύρι
  • φυτικό έλαιο για το τηγάνισμα (2 πόντους βάθος σε μια μεσαία κατσαρόλα)

για το dip

 

  • γιαούρτι
  • γλυκιά σάλτσα τσίλι

Εκτέλεση

Κόβουμε το τυρί χαλούμι σαν τηγανιτές πατάτες περίπου ίσου μεγέθους. Ρίξτε τα «sticks» στο αλεύρι.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεσαίου μεγέθους κατσαρόλα. Στη συνέχεια, τα τοποθετούμε προσεκτικά στο λάδι. Τηγανίζουμε για μερικά λεπτά σε κάθε πλευρά ή έως ότου γίνουν χρυσά και τραγανά.

Τα αφαιρούμε προσεκτικά από το λάδι με ένα πιρούνι και σερβίρουμε αμέσως με το dip γιαουρτιού και τη γλυκιά σάλτσα τσίλι.

ipop.gr