Υλικά

 

  • 4 αυγά
  • 1 σουτζούκι
  • βούτυρο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε φρέσκο αγελαδινό βούτυρο και το αφήνουμε να λιώσει.  Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά και τις ροδέλες σουτζούκι, ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και τα αφήνουμε να ψηθούν.

Λίγο πριν το σβήσουμε τοποθετούμε φετούλες φωμί μέσα στο τηγάνι για να πάρουν γεύση και να ζεσταθούν.

Συνοδεύεται με ένα ποτήρι ούζο.

alphatv.gr