Υλικά 

 

  • 1 φύλλο σφολιάτας
  • 300 γρ. πατάτες
  • 300 γρ. λουκάνικο χωριάτικο
  • 300 γρ. κολοκυθάκια
  • 3 αβγά
  • 250 γρ. μυζήθρα
  • 100 ml κρέμα γάλακτος
  • 50 γρ. βούτυρο
  • αλάτι, πιπέρι
  • φρέσκο δεντρολίβανο  (ψιλοκομμένο)
  • λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες,  τις κόβουμε σε κύβους (περίπου 3 εκ.) και τις βράζουμε σε αλατισμένο νερό μέχρι να μαλακώσουν.Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπ τές ροδέλες και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο βούτυρο.

Κόβουμε τα λουκάνικα σε μικρά κομμάτια και τα σοτάρουμε κι αυτά για να πάρουν χρώμα.

Σε ένα μπολ ενσωματώνουμε τις πατάτες, τα κολοκυθάκια και τα λουκάνικα με όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε ώστε να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.

Απλώνουμε το φύλλο σφολιάτας σε ταψί. Ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και με μία οδοντογλυφίδα κάνουμε λίγες τρύπες στη ζύμη για να μη φουσκώσει. Απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα στη σφολιάτα και ψήνουμε στους 180 C για 25 λεπτά.

Απολαύστε την ζεστή.

foodzine.gr