Υλικά

 

  • 1 φιλέτο από στήθος κοτόπουλου
  • 1 φύλλο δάφνης
  • ½ κρεμμύδι
  • 6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένο
  • 4 μικρές αραβικές πίτες
  • 4 κουτ. σούπας κέτσαπ
  • 6 κουτ. σούπας τυρί κρέμα
  • 250γρ. μοτσαρέλα τριμμένη

Εκτέλεση

Βράζετε το κοτόπουλο σε αλατισμένο νερό με το φύλλο της δάφνης και το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει και το στραγγίζετε

Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190οC. Μόλις κρυώσει, το ψιλοκόβετε και το ανακατεύετε με το μπέικον.

Ανακατεύετε το κέτσαπ με το τυρί κρέμα και αλείφετε τις αραβικές πίτες. Απλώνετε από πάνω το κοτόπουλο με το μπέικον και σκεπάζετε με την τριμμένη μοτσαρέλα

Ψήνετε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να λιώσει η μοτσαρέλα. Ξεφουρνίζετε και σερβίρετε!

Tips

Όταν κρυώσει το κρεμμύδι, μπορείτε αν θέλετε να το ψιλοκόψετε και να το ανακατέψετε με το κοτόπουλο και το μπέικον.

olivemagazine.gr