Bellini Υλικά:

2 ώριμα και γλυκά αρωματικά ροδάκινα 250 ml πολύ παγωμένο Prosecco, σαμπάνια ή άλλο αφρώδη οίνο 2 φραμπουάζ 2 σταγόνες λεμόνι 2 πρέζες ζάχαρη Τριμμένο πάγο


Εκτέλεση:

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τα ροδάκινα και αφαιρούμε το κουκούτσι. Στη συνέχεια πολτοποιούμε τα φρούτα.

Ισομοιράζουμε σε δύο ποτήρια τον πολτό φρούτου, προσθέτουμε σε κάθε ποτήρι από 1 πρέζα ζάχαρη και 1 σταγόνα χυμό λεμονιού κι ανακατεύουμε.

Γεμίζουμε τα ποτήρια με πάγο και Prosecco. Γαρνίρουμε κάθε ποτήρι με ένα φραμπουάζ.