Υλικά

 

  • 1 κιλό πατάτες
  • 6 λουκάνικα
  • 100 γραμμάρια τριμμένη παρμεζάνα
  • 200 γραμμάτια τριμμένη γραβιέρα
  • 250 γραμμάρια μοτσαρέλα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Δενδρολίβανο

Εκτέλεση

Πλένουμε και ξεφλουδίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε κύβους. Στη συνέχεια βράζουμε τις πατάτες σε μια κατσαρόλα με νερό και αλάτι για 20 λεπτά.

Όταν είναι έτοιμες τις στραγγίζουμε και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ.Ύστερα κόβουμε το λουκάνικο σε κομμάτια και τα σοτάρουμε σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο.

Εν τω μεταξύ κόβουμε τη μοτσαρέλα σε κύβους και στη συνέχεια προσθέτουμε σε ένα ταψί το λουκάνικο, τις πατάτες και τα τυριά μαζί με ψιλοκομμένο δεντρολίβανο και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 ° C για περίπου 30 λεπτά.

jenny.gr