Υλικά

 

  • 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι κίτρινα και κόκκινα ντοματάκια
  • 2-3 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Λίγο αποξηραμένο βασιλικό
  • Μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους (μια χούφτα)
  • Μια χούφτα βασιλικό κομμένο
  • Μισό πακέτο ζυμαρικά

Υλικά

Σε μια κατσαρόλα βράσε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, 7-24 λεπτά σε καλά αλατισμένο νερό ή σε νερό που θα έχεις ρίξει έναν κύβο λαχανικών.

Σε ένα βαθύ τηγάνι σοτάρισε τις ντομάτες και το σκόρδο σε καυτό λάδι για λίγα λεπτά. Στην συνέχεια πρόσθεσε αλάτι, πιπέρι και τον αποξηραμένο βασιλικό. Άφησε τις ντοματούλες για 4 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και πρόσθεσε τον κομμένο φρέσκο βασιλικό. Στην συνέχεια στράγγιξε τα ζυμαρικά και σέρβιρε με την σάλτσα ντομάτας που έχεις στο τηγάνι σου και με μερικά κομμάτια από φρέσκια μοτσαρέλα.

Αν θέλεις γαρνίρισε με λίγο ακόμα βασιλικό και φρέσκο πιπέρι. Αν σου αρέσουν οι πιο έντονες γεύσεις πρόσθεσε τα μακαρόνια σου στο τηγάνι με την σάλτσα και άφησέ τα να βράσουν μαζί για 2-3 λεπτά.

marymary.gr