Black Forest Mousse Υλικά:

    * 1 1/2 φλιτζάνι γάλα 1% (ή όσο χρειάζεται για τη δόση της κρέμας σοκολάτας)
    * 1 πακέτο κρέμα σοκολάτας άνθρος αραβοσίτου στιγμής
    * 240 γρ. σαντιγί
    * ΓΕΜΙΣΗ ΚΕΡΑΣΙ: 2 φλτιζάνια φρέσκα κεράσια
    * 1/2 φλιτζάνι νερό
    * 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
    * 2 κ.σ κορν φλάουρ
    * 16 γεμιστά μπισκότα (τύπου oreo)

Εκτέλεση:

Ετοίμασε την κρέμα σοκολάτας σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου


Στη συνέχεια πρόσθεσε στην κρέμα σου 1 φλιτζάνι σαντιγί


Τρίψε τα μπισκότα σου σε κομματάκια και ανακάτεψε και αυτά μέσα στη μους σου


Στο μεταξύ βάλε σε κατσαρολάκι τα κεράσια με το νερό να πάρουν μια βράση

Ανακάτεψε το κορν φλάουρ με τη ζάχαρη και πρόσθεσέ τη στα κεράσια ανακατεύοντας ζωηρά

Άφησε το μείγμα στην άκρη να κρυώσει καλά


Μοίρασε το μείγμα της σοκολάτας σε 6 χαμηλά και φαδιά γυάλινα ποτήρια. Βάλε μια στρώση από τη σοκολάτα


Συμπλήρωσε από πάνω με σαντιγί και κάτι περισσότερο από τη μισή γέμιση με κεράσι


Συνέχισε την ίδια διαδικασία τελειώνοντας με σαντιγί και τριμμένο μπισκότο