Υλικά

 

  • 4 φέτες λευκό ψωμί
  • 4 φέτες τυριού (του τοστ)
  • 1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη

Εκτέλεση

Χρησιμοποιούμε έναν πλάστη και “απλώνουμε” κάθε φέτα ψωμιού. Κόβουμε τις άκρες. Βάζουμε σε κάθε φέτα ψωμιού, μια φέτα τυρί και φτιάχνουμε το roll up.

Λιώνουμε μαργαρίνη σε μια μικρή κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε μέσα τα roll ups με τυρί και μαγειρεύουμε για 3 λεπτά.

Μπορείς να τα σερβίρεις με κόκκινη σάλτσα, ή και με σάλτσα γιαουρτιού.

ipop.gr