Υλικά συνταγής
 
1 φύλλο έτοιμη σφολιάτα
3-4 κουταλιές της σούπας έτοιμη ή σπιτική σάλτσα τομάτας
8 φέτες τυρί του τοστ
8 φέτες ζαμπόν
λίγη μουστάρδα
 
Εκτέλεση συνταγής
 
1. Ανοίγετε το φύλλο της σφολιάτας και το αλείφετε με λίγη σάλτσα ντομάτας. Στρώνετε τις φέτες τυριού, βάζετε λίγη μουστάρδα στο κέντρο κάθε φέτας κι από πάνω τους στρώνετε τις φέτες του ζαμπόν.
2. Τυλίγετε το φύλλο σφιλιάτας σε σφιχτό ρολό και διπλώνετε τις άκρες. Κόβετε με κοφτερό μαχαίρι το ρολό σε φέτες. 
3. Στρώνετε τη λαμαρίνα του φούρνου με αντικολλητικό χαρτί και τοποθετείτε τις φέτες μέσα. Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 20’-25’ μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα τα σφολιατάκια.
 
Συμβουλή
Μπορείτε να βάλετε έξτρα δόση τυριού για ακόμη πιο πλούσια γεύση. Πασπαλίστε προαιρετικά με σουσάμι.