Υλικά συνταγής

  • φύλλο κρούστας
  • κασέρι
  • λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση συνταγής

Κόβετε το κασέρι σε μακρόστενα μπαστουνάκια. Κόβετε και το φύλλο κρούστας σε λωρίδες με πλάτος λίγο μεγαλύτερο από το μήκος των μπαστουνιών, έτσι ώστε καθώς θα τα τοποθετήσετε μέσα να έχετε λίγο περιθώριο φύλλου στις άκρες τους για να τα κλείσετε.

Τοποθετείτε κάθε μπαστουνάκι τυριού οριζόντια στο κάτω μέρος κάθε λωρίδας φύλλου. Γυρίζετε τις άκρες του φύλλου προς τα μέσα και τυλίγετε σε ρολό. Κολλάτε το τελείωμα του φύλλου με λίγο νερό.

Τηγανίζετε τα κασεροπιτάκια σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν, τα βγάζετε με τρυπητή κουτάλα, τα αφήνετε να στραγγίσουν λίγο πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα σερβίρετε ζεστά.