Υλικά συνταγής

  • 4 χονδρές φέτες τυρί για σαγανάκι (μαστέλο, ταλαγάνι, γραβιέρα, κεφαλοτύρι, χαλούμι)
  • 1/2 κουτί μπίρα
  • αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • πιπέρι
  • λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση συνταγής

Σε ένα μπολ ανακατεύετε την μπίρα, το πιπέρι και όσο αλεύρι χρειαστεί ώστε αποκτήσετε έναν παχύρρευστο χυλό.

Βουτάτε τις φέτες τυριού στον χυλό και τις τοποθετούμε στο τηγάνι με το λάδι να έχει κάψει. Αφήνετε να ψηθούν από τη μια πλευρά και τις γυρνάτε από την άλλη. Μόλις πάρουν ένα ωραίο χρυσό χρώμα τις βγάζετε από το τηγάνι και τις τοποθετείτε για λίγο σε απορροφητικό χαρτί.