Υλικά συνταγής

  • 3 φλιτζάνια του τσαγιού χυμός καρπούζι
  • 100 γρ. κομματάκια από καρπούζι καθαρισμένο
  • 20 γρ. ζελατίνη σε σκόνη

Εκτέλεση συνταγής

Ζεσταίνετε τον μισό χυμό καρπούζι και διαλύετε τη ζελατίνη. Προσθέτετε τον υπόλοιπο χυμό και ανακατεύετε. Μοιράζετε τα κομματάκια καρπούζι σε 6 ατομικά μπολάκια και από πάνω ρίχνετε το ζελέ. Ή τα ρίχνετε όλα σε μια μεγαλύτερα φόρμα για ζελέ. Αφήνετε το ζελέ στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά.