Υλικά συνταγής

  • 1 1/2 φλιτζάνι τσαγιού νιφάδες δημητριακών
  • 2 φλιτζάνια του τσαγιού χοντροκοπανισμένα και καβουρντισμένα καρύδια (ή ανάμεικτοι ανάλατοι ξηροί καρποί της αρεσκείας σας)
  • 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα
  • 1/2 κουταλιά της σούπας κανέλα

Εκτέλεση συνταγής

Αναμειγνύετε τα δημητριακά με τους ξηρούς καρπούς. Λιώνετε την κουβερτούρα σε μπεν μαρί και προσθέτετε την κανέλα. Ανακατεύετε σε βαθύ μπολ την κουβερτούρα με το μείγμα των δημητριακών.

Παίρνετε με κουταλάκι του γλυκού μικρές ποσότητες από το μείγμα και τις αραδιάζετε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Αφήνετε τα σοκολατάκια να κρυώσουν και τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν καλά.