Στραπατσάδα Υλικά:
2 ώριμες ντομάτες, ξεφλουδισμένες
3 αυγά
Αλάτι, πιπέρι
Λάδι
Λίγη φέτα

Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο λάδι. Στο μεταξύ, ξεφλουδίζετε τις ντομάτες και τις κόβετε σε μικρά κομμάτια. Ανάβετε το μάτι της κουζίνας σε μέτρια φωτιά και  ρίχνετε στο τηγάνι  τις ντομάτες. Ανακατεύετε και τις αφήνετε να βράσουν. Ρίχνετε λίγο αλάτι, πιπέρι, και ίσως χρειαστεί και μια πρέζα ζάχαρη εάν οι τομάτες είναι λίγο ξινές. Σε βαθύ πιάτο σπάτε τα αυγά, βάζετε αλάτι, πιπέρι και τα χτυπάτε. Όταν δείτε ότι οι τομάτες έχουν απορροφήσει τα υγρά τους ρίχνετε τ’αυγά και ανακατεύετε τα υλικά. Αφήνετε τη στραπατσάδα να δέσει και σερβίρετε. Εάν σας αρέσει, όσο είναι ακόμα στο τηγάνι μπορείτε να θρυμματίσετε λίγη φέτα με τα χέρια σας, διαφορετικά μπορείτε να συνοδέψετε όταν σερβίρετε. Διακοσμήστε στο πιάτο, με 1-2 φυλλαράκια φρέσκου δυόσμου.


Πηγή: jenny.gr