Αφράτη ομελέτα

Υλικά:

- 6 αυγά
- 4 κ.σ. γάλα
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 κ.σ. βούτυρο
- 2 κ.σ. μαϊντανός ψιλοκομμένος

Εκτέλεση:

1. Χτυπάμε τα αυγά μαζί με το γάλα και το μπέικιν πάουντερ,  προσθέτοντας μαζί αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
2. Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μίγμα των χτυπημένων αυγών. Ψήνουμε την ομελέτα για περίπου 5΄ και την αναποδογυρίζουμε να ψηθεί και από την άλλη.
3. Σερβίρουμε την πεντανόστιμη ομελέτα με τριμμένο τυρί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ψιλοκομμένο μαϊντανό.

μερίδες 3
Χρόνος Προετοιμασίας 5 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος 10 λεπτά

Πηγή: argiro.gr