Κρέπες με σος ροδάκινου Υλικά:

ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΥΜΗ: 1 φλιτζάνι άπαχο γάλα
¾ του φλιτζανιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 αυγό
Ζαχαρίνη
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ: 1 ½ φλιτζάνι άπαχο τυρί κρέμα
¼ του φλιτζανιού φρέσκο ροδάκινο κομμένο σε κυβάκια
1 κ.σ μαρμελάδα πορτοκάλι
1 βανίλια
ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΣ: ½ φλιτζάνι γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά
1 κ.σ μέλι
Φρέσκα ροδάκινα λιωμένα

Eκτέλεση:

Ανακάτεψε το γάλα με το αλεύρι, το αυγό και 2 κ.γ ζαχαρίνη μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη ζύμη

Ζέστανε ένα μεγάλο, ρηχό αντικολλητικό τηγάνι και ρίξε μια μικρή μπάλα μαργαρίνη

Βάλε μια μεγάλη κουταλιά από την παχύρευστη ζύμη στο τηγάνι και δοκίμασε να περιστρέψεις  το τηγάνι, ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια

Μόλις ψηθεί γύρισέ την προσεκτικά από την άλλη πλευρά

Ανακάτεψε το τυρί κρέμα με τα κυβάκια ροδάκινου και 2 κ.σ. ζαχαρίνη, την μαρμελάδα πορτοκάλι και τη βανίλια

Σε ένα άλλο μπολ βάλε το γιαoύρτι με το μέλι και τα λιωμένα ροδάκινα για την σος

Γέμισε τις κρέπες με το μείγμα του τυριού-μαρμελάδας, δίπλωσε την και ρίξε λίγη από την σος


Πηγή: tlife.gr