Ταλιολίνι με καβουρμά Υλικά

•    500 γραμμ. ταλιολίνι
•    1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο
•    2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
•    250 γραμμ. καβουρμά ψιλοκομμένο
•    500 γραμμ. ντομάτες τριμμένες
•    2 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
•    Αλάτι
•    Πιπέρι
•    Ξερή μυζήθρα για το σερβίρισμα
•    Εκτέλεση
 
1.       Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Προσθέτουμε τον καβουρμά και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2΄-3΄. Ρίχνουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 10΄. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το μαϊντανό.
2.       Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό. Όπως στάζουν, τα ρίχνουμε στη σάλτσα και τα βράζουμε για 1΄-2΄ σε δυνατή φωτιά.
3.       Αν είναι στεγνά, προσθέτουμε λίγο νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε τη μυζήθρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.


Πηγή: argiro.gr